Adamis Ügyvédi Iroda

Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot az Adamis Ügyvédi Iroda üzemelteti. A honlap megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket:

A honlapot működtető szerver automatikusan tárolja az oldal látogatóinak alábbi adatait:

- a látogató IP-címe,
- a látogatás időpontja.

Az Ügyvédi Iroda ezeket az adatokat az adatvédelemre vonatkozó jogszabályok betartásával, kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, valamint a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel.

A honlapon elhelyezett tartalmak kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek sem szerződési ajánlatnak vagy ajánlat elfogadásának, sem szerződési feltételnek, továbbá nem tekinthetőek jogi tanácsadásnak.

Az Ügyvédi Iroda minden tőle elvárhatót megtesz honlapja szakszerű karbantartásáért, azonban a honlapon elhelyezett anyagok pontosságát, napra készségét nem tudja garantálni. Az Ügyvédi Iroda a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból eredő közvetlen vagy közvetett, vagyoni és/vagy nem-vagyoni károkért nem vállal felelősséget.

A honlapon elhelyezett linkek által elérhető, harmadik személy által üzemeltetett weboldalak tartalmáért az Ügyvédi Irodát semmiféle felelősség nem terheli.

A szöveges tartalom és grafikai megjelenés copyright tulajdonosa az Adamis Ügyvédi Iroda.

 

© 2012 Adamis Ügyvédi Iroda
Minden jog fenntartva.
Jogi nyilatkozat

italiano
english